Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ.

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι "και οι τοίχοι έχουν αυτιά"...

Τώρα μαθαίνουμε ότι "ακούνε" και οι τηλεοράσεις!

Συγκεκριμένα, η Samsung προειδοποίησε τους καταναλωτές να αποφεύγουν να συζητούν για προσωπικά ζητήματά τους μπροστά στην «έξυπνη» τηλεόρασή τους, όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα αναγνώρισης φωνής και φωνητικού ελέγχου της συσκευής, γιατί σε αυτή την περίπτωση... η τηλεόραση ακούει και καταγράφει ό,τι λέγεται. 
Σύμφωνα με το BBC, η προειδοποίηση αφορά μόνο τους καταναλωτές που ελέγχουν τη συσκευή, όχι από το τηλεχειριστήριο, αλλά με τη φωνή τους. 

Όταν αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, η τηλεόραση μπορεί να ακούσει -εκτός από τις φωνητικές εντολές- κάθε άλλη συζήτηση και μετά μπορεί να μοιραστεί τις πληροφορίες με την εταιρεία ή με άλλες εταιρείες!

Οι οδηγίες της εταιρείας προς τους καταναλωτές αναφέρουν, ότι όταν ενεργοποιηθεί ο φωνητικός έλεγχος, η συσκευή θα ακούει όλους τους ανθρώπους μέσα στο δωμάτιο και θα προσπαθεί να καταλάβει αν λέγεται κάποια εντολή που την αφορά. 

Όπως προειδοποιεί η εταιρεία, «αν οι λέξεις περιλαμβάνουν προσωπικές ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες, αυτές οι πληροφορίες θα είναι ανάμεσα στα δεδομένα που συλλέγονται (από την τηλεόραση) και μεταδίδονται σε ένα τρίτο μέρος». 

Η Samsung αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη διευκρίνιση προς τους καταναλωτές, μετά το σάλο που ξέσπασε αναφορικά με την παραβίαση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΣΙΩΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ....

Τα « Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών » (Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το ...