Breaking News

H KOKAΪΝΗ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.....

Σαρώνει στην Ελλάδα το σίσα, η κοκαϊνη των φτωχών

Κανείς δεν ξέρει τι ήρθε πρώτο: η οικονομική κρίση που διαλύει την Ελλάδα ή το σίσα, το ναρκωτικό που έχει γίνει γνωστό ως «η κοκαΐνη των φτωχών»; Αυτό που ξέρουν όλοι πάντως είναι το σίσα σκοτώνει. Και με μόλις 2 ευρώ τη δόση,
το ναρκωτικό-δολοφόνος έχει γίνει ο διώκτης της Ελλάδας», αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Guardian.
Σύμφωνα με τους «γνώστες» πρόκειται για το χειρότερο είδος ναρκωτικού. «Σου καίει τα σωθικά, σε κάνει επιθετικό σε σημείο παραφροσύνης. Είναι δολοφόνος και σε μετατρέπει σε δολοφόνο», λένε μερικοί ναρκομανείς σε φιλμ που έδωσε στη δημοσιότητα το Vice.com.
Το ναρκωτικό που προτιμούν εκατοντάδες άστεγοι, απελπισμένοι Έλληνες, το σίσα είναι μια παραλλαγή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, που μπορεί να ωθήσει τους χρήστες σε κατάσταση ανεξέλεγκτης βίας, ενώ ενισχύεται από τις ουσίες με τις οποίες συχνά αναμειγνύεται: οξέα μπαταρίας, λάδι μηχανής ή ακόμη και σαμπουάν.
Το χειρότερο όμως είναι πως όχι μόνο είναι εύκολο να το βρει κανείς, αλλά και εύκολο στην παρασκευή του, κομμένο και ραμμένο για μια κοινωνία, που παρά τα επίσημα αισιόδοξα προγνωστικά και τη δημοσιονομική πρόοδο, βλέπει ελάχιστο φως στην άκρη του τούνελ.
«Η κρίση έδωσε στους εμπόρους τη δυνατότητα να προωθήσουν ένα νέο, φτηνό ναρκωτικό, την κοκαϊνη των φτωχών» αναφέρει στο δημοσίευμα ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, διευθυντής του ΚΕΘΕΑ. «Το σίσα μπορεί να το φτιάξει κανείς ακόμη και στο σπίτι του, δε χρειάζεται ειδική τεχνογνωσία. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο».
Σε όλη την Ελλάδα, οι συνέπειες των έξι χρόνων αυστηρής οικονομικής ύφεσης είναι σκληρές και ανελέητες. Η κατάθλιψη, μαζί με τα ναρκωτικά και την κατανάλωση αλκοόλ, έχουν αυξηθεί δραματικά. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί, υπό το βάρος και των αυστηρών οικονομικών μέτρων που έχει οδηγήσει στην περικοπή κατά 40% των εισοδημάτων των Ελλήνων.
Η πορνεία –ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσει κανείς χρήματα προκειμένου να εξοικονομήσει τη δόση του– έχει εξαπλωθεί με γεωμετρική πρόοδο.
Σε ένα κλίμα διαβρωτικής αβεβαιότητας –όπου οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί και η εξάπλωση του HIV έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις– οι ναρκομανείς (υπολογίζονται περί τους 25.000), γίνονται όλο και περισσότερο αυτοκαταστροφικοί.

ΝΕΑ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΜΑΣΤΙΖΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΑΝΕΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΙΣΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΓΙΑ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΤΟ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΠΕΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ Η ΚΛΕΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Δημοσίευση σχολίου