Breaking News

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η χειρότερη πηγή ασβεστίου...

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο; Φυσικά όχι. Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο. Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.

Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο . Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παστερίωσης.

Χιλιάδες εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι εκείνοι που πίνουν 3 - 4 ποτήρια γάλα την ημέρα, έχουν τα χαμηλότερα επίπεδα του ασβεστίου στο αίμα. Αυτό είναι άσχημα νέα για εκείνους που ενδιαφέρονται για την υγεία των οστών τους και που πίστευαν ότι το γάλα ήταν μια εύκολη λύση στο πρόβλημα αυτό.

Στην πραγματικότητα, η καλύτερη πηγή ασβεστίου για τον άνθρωπο είναι στα φρούτα και τα λαχανικά που τρώτε.
Και υπάρχουν άλλες πηγές για ασβέστιο που ξεπερνούν πολύ κάθε τι που μπορείς να βρεις στο γάλα.

Η κράμβη, το γογγύλι, τα πράσινα λάχανα και άλλα σκούρα πράσινα λαχανικά είναι όλα άριστες πηγές απορροφήσιμου ασβεστίου. Η κράμβη έχει 200 mg ανά φλιτζάνι μαγειρεμένα, τα πράσινα λάχανα ανεβαίνουν στα 300 mg και τα πράσινα από τα γογγύλια περιέχουν 450 mg.

Κατεργασμένο γάλα και καρδιά

Άσχημα νέα. Η διαδικασία της ομογενοποίησης δημιουργεί το ένζυμο που ονομάζεται οξειδάση ξανθίνης (xanthine oxidate) που καταστρέφει τις αρτηρίες σας και να συμβάλλει στην πρόκληση καρδιαγγειακών παθήσεων και τη δημιουργία της αρτηριακής πλάκας.Ομογενοποιημένο γάλα και σταθεροποίηση

Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του ομογενοποιημένου γάλακτος, το γάλα «σταθεροποιείτε» με τοξικές ουσίες από πολλά γαλακτοκομεία. Για να προσδιορίσετε αν το γάλα που αγοράζετε είναι σταθεροποιημένο, δοκιμάστε αυτό το εύκολο τεστ. Ρίξτε λίγο γάλα σε ένα ποτήρι και αφήστε το να μείνει έξω από το ψυγείο. Εάν το γάλα γίνει ξινό, δεν έχει σταθεροποιηθεί. Εάν το γάλα γίνει πικρό, έχει χημικώς σταθεροποιηθεί.Αυξητική ορμόνη γάλακτος βοοειδών

Για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος, πολλές αγελάδες σήμερα εμβολιάζονται με την αυξητική ορμόνη των βοοειδών (BGH) που προκαλεί λοιμώξεις στους μαστούς τους. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζονται με μια μυριάδα αντιβιοτικών και φαρμάκων sulfa. Τα ιχνοστοιχεία των φαρμάκων αυτών βρέθηκαν στο γάλα τους και να καταλήγουν σε εκείνους που ήπιαν αυτό το γάλα.


Ελλείψεις και ασθένειες που έχουν συνδεθεί με το γάλα

Ομογενοποιημένο, σταθεροποιημένο και BFH γάλα έχει συνδεθεί με την έλλειψη σιδήρου, αλλεργίες, διάρροια, παραρρινοκολπίτιδα, κράμπες, κρυολογήματα και γρίπη, διαβήτη, μολύνσεις αυτιών, οστεοπόρωση, άσθμα, δυσκοιλιότητα, χρόνια κόπωση, πονοκεφάλους, ακμή, παχυσαρκία, αρθρίτιδα, ασθένεια του Lou Gehrig, καταρράκτη, αναιμία, γαστρεντερική αιμορραγία, αρτηριοσκλήρωση και άλλες ασθένειες.Η Βιομηχανία Γάλακτος έχει κάνει καλή δουλειά στην πλύση εγκεφάλου μας στο να πιστέψει ότι το γάλα είναι καλό για εμάς. Δεν είναι αλήθεια.Εδώ είναι δύο βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε που θα τεκμηριώνουν τα όσα είπα:

The Deadly Poison, by Robert Cohen

The Milk Book, by William Campbell Douglas.


troktiko.eu.gr

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΣΥΝΗ ΣΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΡΔΟΙ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΑΜΕ ΚΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΒΛΑΠΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΩΦΕΛΟΥΜΑΣΤΑΝ.ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΑΕΙ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΛΓΗΤΑ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΡΑΝΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΥ.
Δημοσίευση σχολίου