Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ........

Θησαυρό πολλών δισ. ευρώ που αρκεί για ανακαλυφθούν αρκετά από τα ελλείμματα του δημοσίου χρέους 350 δισ. κρύβει λίστα με τα....
ονόματα 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών.
Σύμφωνα με το Παρόν της Κυριακής, στην περίφημη «λίστα Falciani» υπάρχουν και τα ονόματα Γερμανών, Ιταλών και Γάλλων με τις αντίστοιχες κυβερνήσεις να ζητούν τα στοιχεία των καταθετών ενώ από ελληνικής πλευράς δεν έχει γίνει κάποια ανάλογη κίνηση είτε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης είτε από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η «λίστα Falciani» πήρε το όνομα της από το όνομα του υπαλλήλου που εργαζόταν στη συγκεκριμένη τράπεζα και κατάφερε να σπάσει τους κωδικούς και να πάρει τη λίστα.

Όπως έχει ανακοινωθεί, 9.000 λογαριασμοί ανήκουν σε Γάλλους, 7.000 σε Ιταλούς και οι υπόλοιποι 8.000 σε Γερμανούς, Λουξεμβούργιους και Έλληνες.

Κύκλοι, μάλιστα, που έχουν… γεύση του μεγέθους των καταθέσεων των 1.991 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών επισημαίνουν ότι έτσι και εντοπιστούν και καταβληθεί ο φόρος νομιμοποίησης,το ποσό που συγκεντρώνεται αγγίζει το ύψος των δανείων που παίρνει η χώρα σε δόσεις από την τρόικα…

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ?ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ.......ΜΑΛΒΙΝΑ.ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

ΔΕΗ......ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ?????

ΟΙ «ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ» ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ… ΣΚΟΤΑΔΙ! Η νέα φτώχεια δεν έρχεται κάπου στο μέλλον. Είναι ήδη εδώ και γυρίζει την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω. Δεν το λέμε εμείς, οι «φασίστες», «κινδυνολόγοι», κ.τ.λ. Το ομολογούν ακόμη και οι υπηρέτες του συστήματος: Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τον καθ’ ύλη αρμόδιο, πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλο (στέλεχος της τροτσκιστικής φράξιας «Ξεκίνημα» του ΠΑΣΟΚ), μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (που υπάρχουν επίσημα στοιχεία), είχαν δοθεί συνολικά 940.000 (!!!) εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εκ των οποίων εκτελέστηκαν οι 213.000! Οι υπόλοιποι βρήκαν κάποιον τρόπο να πληρώσουν την τελευταία ώρα, ή να προχωρήσουν σε κάποιας μορφής διακανονισμό (τις επόμενες φορές θα τα καταφέρουν;). Αλλά η πιο συγκλονιστική είδηση είναι –πάντα σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ- ότι οι 80.000 κομμένες παροχές δεν επανασυνδέθηκαν!

Δηλαδή, εν έτη 2010, κάποιες δεκάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες κάνουν γιορτές χωρίς ρεύμα, επειδή αδυνατούν να το πληρώσουν!!!

Μπροστά στο αδιέξοδο που παρουσιάστηκε, η ΔΕΗ αποφάσισε να «διευκολύνει» καταστηματάρχες να επανασυνδεθούν, κάνοντας ρύθμιση οφειλών, αφού βέβαια προκαταβάλλουν ένα 30-40%, ενώ το υπόλοιπο ποσόν θα καταβληθεί σε δόσεις. Εντόκως βέβαια. Τώρα, πως θα βρουν αυτοί οι καταστηματάρχες λεφτά για να πληρώσουν τους επόμενους μήνες, κι ενώ θα «τρέχουν» και οι επόμενοι λογαριασμοί, είναι απορίας άξιον. Πάντως η αγορά και τις γιορτές εμφανίστηκε πολύ πεσμένη, αποτέλεσμα προφανώς του κοψίματος των δώρων σε μισθωτούς και συνταξιούχους. Οπότε δεν βλέπουμε… φως όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλομένων στη ΔΕΗ.

Αλλά το πιο εξωφρενικό είναι άλλο: η ανάλγητη κυβέρνηση αποφάσισε και νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 13%, για το 2011!!! Κάτι που ασφαλώς θα σημάνει ακόμη περισσότερες κομμένες συνδέσεις του κοινωνικού αγαθού του ρεύματος. Συμπέρασμα: Οι πολυδιαφημισμένοι «φωταδιστές» (εν αντιθέσει με τους «σκοταδιστές») μας οδηγούν σε… βαθύ σκοτάδι!

(ΥΓ) 1: Ένα μεγάλο μέρος των λογαριασμών της ΔΕΗ πάει σκανδαλωδώς υπέρ της ΕΡΤ, όπως μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό λογαριασμό σας! Κι όταν μιλάμε για ΕΡΤ, θυμηθείτε το σάλο που ξέσπασε προ καιρού για τις πολυδάπανες εκπομπές «προοδευτικών» δημοσιογράφων (π.χ. Τσόκλη, Κούλογλου, Παπαδόπουλου κ.λπ.). Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώνεται, όλο και περισσότεροι τηλεοπτικοί «αστέρες» βρίσκουν… απάγκιο στη σίγουρη (μισθολογικά) αγκαλιά της κρατικής τηλεόρασης. Δεν τρέχει τίποτα, εμείς τα «κορόιδα» θα τους πληρώνουμε, για να μας… αλλάζουν τα φώτα!

*(Διαφημιστικό σλόγκαν της ΔΕΗ, στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Τουλάχιστον τότε είχαμε ρεύμα…).

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΡΑΤΟΜΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΠΛΥΘΙΣΜΟΥ.ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 5 ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ 10 ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΩ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.ΑΡΕ ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΑ.

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ...ΟΛΑ ΝΤΑΞΕΙ??????


Πλεονέκτημα για την ταχύτερη ένταξή τους στον επενδυτικό νόμο, θα εξασφαλίσουν όσοι επιχειρηματίες επιλέξουν τις φοροαπαλλαγές έναντι των άλλων κινήτρων, όπως δήλωσε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοΐδης παρουσιάζοντας τις λεπτομέρειες του νέου επενδυτικού νόμου που θα ενεργοποιηθεί τον Απρίλιο. Τον Ιανουάριο θα ολοκληρωθεί ο διάλογος με τους επιχειρηματίες προκειμένου να ιεραρχήσουν τη σειρά των προκηρύξεων για τα νέα προγράμματα, ενώ μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, ο υπουργός θα ανακοινώσει και τον προϋπολογισμό του επενδυτικού για το 2011. Με τις νέες διαδικασίες που ακολουθούνται θα επιτευχθεί ''fast track εγκρίσεων καθώς από τα 3 χρόνια που είναι σήμερα ο μέσος όρος έγκρισης θα κατέβει στους έξι μήνες. Όπως αναφέρθηκε έχουν εγκριθεί από τον παλαιό αναπτυξιακό κονδύλια ενός δισ ευρώ εκ των οποίων το 90% αφορά 2000 επιχειρηματικά σχέδια για φωτοβολταικά (μέχρι 100 κιλοβάτ) ενώ σημειώθηκε ότι οι εγκρίσεις πέρυσι ήταν 628 εκατ ευρώ. Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα κατατεθούν τα σχέδια νόμου που αφορούν την μείωση της γραφειοκρατίας για την αδειοδότηση βιομηχανικών και μεταποιητικών εγκαταστάσεων και ΒΕΠΕ και για τα τεχνικά επαγγέλματα και για την τροποποίηση του νόμου που αφορά στην βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Στο μεταξύ αναφέρθηκε ότι υπογράφεται εντός των ημερών μεταξύ των τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων σύμβαση ύψους 2 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση αποκλειστικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αναμένεται η προκήρυξη του προγράμματος για τη γενική επιχειρηματικότητας ύψους 400 εκατ ευρώ τις αμέσως επόμενες μέρες. Εάν συνυπολογιστούν και τα κονδύλια του ΕΤΕΑΝ όπως είπε ο υπουργός αναμένεται μόχλευση κεφαλαίων μέσα στο 2011 ύψους 25 δισ. ευρώ. Επισημάνθηκε δε ότι βασική παράμετρος για την μόχλευση όσο το δυνατόν περισσότερων κεφαλαίων είναι και η αναμόρφωση του ΕΣΠΑ. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από το τραπεζικό σύστημα να συμμετάσχει στην προσπάθεια μόχλευσης είπε ότι με βάση το πρόγραμμα ''εξοικονομώ κατ οίκον'' υπάρχει ενδιαφέρον. Ο υπουργός τόνισε ότι ''δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς που εξαντλούνται στις καλές προθέσεις'' και σημείωσε ότι δεν φωτογραφίζονται πλέον κλάδοι και επιχειρηματικά συμφέροντα με το νέο επενδυτικό. Επίσης, ο υπουργός ανέφερε ότι ασφαλείς εκτιμήσεις για τη συμβολή του επενδυτικού στις θέσεις εργασίας και στην επιχειρηματικότητα θα υπάρξουν σε ένα με δύο χρόνια. Σημειώνεται σε ότι αφορά στις φοροαπαλλαγές ότι αφορούν φοροαπαλλαγές προ φόρων. Τέλος ο υπουργός ανέφερε ότι εντός του Ιανουαρίου θα γίνει και η προκήρυξη για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στη δημιουργία 50.000 νέων επιχειρήσεων. E. Παπαδοσηφάκη

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΑΝ ΤΟ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.

ΔΙΑΛΕΧΤΕ.......


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα υπήρξε ένας από τους κορυφαίους λαθρεµπόρους όπλων στη διάρκεια της σύγκρουσης του Κοσόβου (1998-99), σύµφωνα µε στοιχεία της σερβικής εισαγγελίας για τα εγκλήµατα πολέµου που δηµοσιεύθηκαν χθες από την εφηµερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου. Πρόκειται για «ρατσιστικές συκοφαντίες», απάντησε ο Μπερίσα.

Οιέρευνεςτηςσερβικής εισαγγελίας,σύµφωνα µε το δηµοσίευµα της «Πολίτικα», απέδειξαν ότι ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου (UCK) προµηθευόταν οπλισµό από δίκτυο λαθρεµπορίας, επικεφαλής του οποίου ήταν ο Μπερίσα. Την εποχή εκείνη ο Μπερίσα ήταν αντιπολιτευόµενος πολιτικός, αφού είχε παραιτηθεί το 1997 από την προεδρία της Αλβανίας. Κατά την προεδρική θητεία του, εκατοντάδες χιλιάδες όπλα και πυροµαχικά είχαν κλαπεί από τα στρατόπεδα της χώρας. Τα περισσότερα από τα όπλα αυτά κατέληξαν στα χέρια του UCK, γράφει η «Πολίτικα», επικαλούµενη τις καταθέσεις τεσσάρων Αλβανών του Κοσόβου, µελών του UCK, που συνελήφθησαν από τις σερβικές δυνάµεις ασφαλείας στη διάρκεια του πολέµου στο Κόσοβο και ανακρίθηκαν για το πώς προµηθευόταν ο UCK τα όπλα που χρησιµοποιούσε.

Το πατρικόσπίτι του Μπερίσα, στο χωριό Πριφτς της Βόρειας Αλβανίας, αποτελούσε βάση συγκέντρωσης του οπλισµού που προοριζόταν για τους αλβανούς αντάρτες στο Κόσοβο, κατέθεσαν οι τέσσερις µάρτυρες. Σύµφωνα µε τους ίδιους, από τον Μάρτιο του 1998 οι αντάρτες του UCK (τον οποίο διοικούσε τότε ο µελλοντικός πρωθυπουργός του Κοσόβου Ραµούς Χαραντινάι) προµηθεύονταν οπλισµόαπό τη Βόρεια Αλβανία. Στο πατρικό σπίτι του Μπερίσα έφτανε οπλισµός από τη Νότια Αλβανία και στη συνέχεια µεταφερόταν στο Κόσοβο. Σύµφωνα πάντα µε το δηµοσίευµα της «Πολίτικα», η εισαγγελία της Σερβίας διαθέτει συγκεκριµένα στοιχεία για τις ποσότητες οπλισµού που διακινήθηκαν από το σπίτι του Μπερίσα, για τα χρηµατικά ποσά που πληρώθηκαν και για τους τραπεζικούς λογαριασµούς µέσω των οποίων διακινούνταν τα χρήµατα.

Μέσω Ελβετίας
Η φιλοκυβερνητική εφηµερίδα του Βελιγραδίου γράφει επίσης πως το µεγαλύτερο µέρος των χρηµάτων για τον οπλισµό συγκέντρωνε η αλβανική οργάνωση Η Πατρίδα Καλεί που δρούσε στην Ελβετία και ότι ένας από τους λογαριασµούς ανήκει στον Μπερίσα. Οι σερβικές διωκτικές αρχές πιστεύουν πως ο λογαριασµός αυτός, ο οποίος βρίσκεται σε γερµανική τράπεζα και στον οποίο εµφανίζεται ως συνδικαιούχος µε τον Μπερίσα κάποιος Αντρέας Σουλτς, συνδέεται επίσης µε την υπόθεση εµπορίας οργάνων ανθρώπων. Η «Πολίτικα» γράφει ακόµη πως η σερβική εισαγγελία, διερευνώντας την υπόθεση εµπορίας οργάνων, συγκέντρωσε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στα τέλη του 2008 ο Σαλί Μπερίσα διέταξε όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας της Αλβανίας να καταστρέψουν όσα έγγραφα είχαν σχετικά µε απαγωγές Σέρβων στο Κόσοβο, τη µεταφορά τους στην Αλβανία, τη δολοφονία τους και την αφαίρεση οργάνων τους. Σύµφωνα µε τη σερβική εφηµερίδα, η διαταγή αυτή δόθηκε αφού προηγουµένως, µεταξύ 15 και 25 Σεπτεµβρίου 2008, είχαν επισκεφθεί την Αλβανία και είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις µε τον Μπερίσα ο Ραµούς Χαραντινάι και ο νυνπρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίµ Θάτσι.

ΚΟΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ
έδωσαν στοιχεία στις σερβικές αρχές για το πώς έφταναν στα χέρια τους όπλα από την Αλβανία

«Ρατσιστικές συκοφαντίες»

ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ο πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα απέρριψε τις κατηγορίες χαρακτηρίζοντάς τες «ρατσιστικές συκοφαντίες». «Οι ισχυρισµοί της “Πολίτικα”, ενός φερέφωνου των σέρβων υπερεθνικιστών και υποστηρικτή της γενοκτονίας που έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία και στο Κόσοβο, δεν είναι παρά ρατσιστικές συκοφαντίες», δήλωσε.

Συνέδεσε επίσης το δηµοσίευµα µε την «αντιαλβανική υστερία που κατευθύνεται από τον (ειδικό εισηγητή του Συµβουλίου της Ευρώπης και ελβετό κοινοβουλευτικό) Ντικ Μάρτι, έναν ρατσιστή ο οποίος χωρίς καµιά απόδειξη προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να αµαυρώσει τον πόλεµο των Αλβανών στο Κόσοβο». «Οπως παρουσιάζονται αυτές οι κατηγορίες, είναι µόνο προς τιµήν µου», τόνισε ο αλβανός πρωθυπουργός.

Οι κατηγορίες κατά του Μπερίσα διατυπώνονται λίγες εβδοµάδες µετά τη δηµοσιοποίηση έκθεσης του Μάρτι ο οποίος εµπλέκει τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Χασίµ Θάτσι σε λαθρεµπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Σύµφωνα µε την έκθεση αυτή, ο κοσοβάρος ηγέτης ηγούνταν τµήµατος του UCK που ήλεγχε µυστικά κέντρα κράτησης στην Αλβανία στα οποία φέρεται ότι διεξαγόταν λαθρεµπόριο ανθρωπίνων οργάνων µε θύµατα σέρβους αιχµαλώτους.

Στην έκθεσή του, ο Μάρτι ανέφερε επίσης πως ο Θάτσι ενεργούσε «µε την υποστήριξη και τη συνέργεια όχι µόνο των προηγούµενων κυβερνήσεων της Αλβανίας, περιλαµβανοµένης της κυβέρνησης των Σοσιαλιστών που ήταν τότε στην εξουσία, αλλά και της αλβανικής µυστικής υπηρεσίας και της τροµερής αλβανικής µαφίας».

ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΦΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΗΚΝΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΗΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΓΧΟΝΗ.

ΔΥΔΥΜΑ........

Δίδυμα από διαφορετικούς πατεράδες γεννήθηκαν στην Πολωνία. Όπως μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για την έβδομη τέτοια περίπτωση που έχει καταγραφεί στον κόσμο.

Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Στη συνέχεια έκανε τεστ DNA για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Ομως το τεστ έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

Αυτό το σπάνιο φαινόμενο μπορεί να συμβεί αν η γυναίκα παράξει δύο ωάρια και γονιμοποιηθούν από δύο διαφορετικούς άνδρες.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ.Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΕΥΡΗΝΟΝΤΑΙ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.......ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΤΕ?ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ


ME ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011.ΠΑΡΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ ΕΥΧΕΣ .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΤΡΑΠΕΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΛΕΙΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

ΟΞΩ ΡΕ.........ΤΑΛΑΓΑΝΙ........


Κριτική στην πολιτική που έχει ακολουθηθεί από την κυβέρνηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ασκεί σε άρθρο του στο Βήμα ο Κώστας Σημίτης, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα λόγω της οικονομικής κατάστασής της έχει εγκλωβιστεί στη συζήτηση για τη χρεοκοπία και τους μηχανισμούς σωτηρίας της».


«Πρόοδος επιτυγχάνεται όταν δεν ενδιαφερόμαστε μόνο για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ελλάδα, αλλά συνολικά για την ισχυροποίηση της Ένωσης», υποστηρίζει ο πρώην Πρωθυπουργός και συνεχίζει: «Όταν χτίζουμε τις αναγκαίες συμμαχίες, ώστε αποφάσεις και θεσμοί να μην υπολείπονται των ευλόγων προσδοκιών μας».

Σημειώνει ακόμα ότι η χώρα μας «χρειάζεται να βελτιώσει την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη των εταίρων της με άλλους τρόπους. Να στραφεί και σε άλλες κατευθύνσεις με συνεννοήσεις και προτάσεις, να συμβάλει σε σχέδια και πρωτοβουλίες για την αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης σε όλη την Ενωση, σε σχέδια γεφύρωσης της απόστασης μεταξύ Βορρά και Νότου».

Επιπλέον, ο κ. Σημίτης αναφέρει ότι οι προτάσεις της Ελλάδος για την αντιμετώπιση της κρίσης πλην της έκδοσης του ευρωομολόγου δεν έγιναν γνωστές και συμπληρώνει ότι «δεν έχει παρουσιαστεί η θέση της για τις δημοσιονομικές προοπτικές της Ενωσης, ένα θέμα στο οποίο τα άλλα κράτη έχουν υποβάλει ήδη τις απόψεις τους».

«Πρόοδος επιτυγχάνεται με προτάσεις, συνεννοήσεις, συνεχείς επαφές σε πολλά επίπεδα πριν από τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός ότι σε συνολικό επίπεδο, στην ΕΕ «τα θέματα οικονομικής διακυβέρνησης θα μένουν σε εκκρεμότητα και η συζήτηση θα συνεχίσει να περιορίζεται στο στενό πλαίσιο αποτροπής της χρεοκοπίας των μελών, όσο οι χώρες του Βορρά θα επικεντρώνονται αποκλειστικά στο θέμα της δημοσιονομικής πειθαρχίας».

«Η προοπτική για ένα αξιόπιστο μοντέλο οικονομικής διακυβέρνησης θα παραμένει ανεκπλήρωτη όσο δεν θα υπάρχει πρόνοια για τη γεφύρωση του χάσματος ανταγωνιστικότητας μεταξύ Βορρά και Νότου», καταλήγει ο κ. Σημίτης.

Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΙΝΙΣΜΟΥ Ο ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣ ΓΙΓΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ.Ε ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΦΤΟΥ ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ ΜΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ..........??????


Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαϊνης στη σόουμπιζ

Γνωστό θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ο οποίος έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης του με γνωστή τραγουδίστρια, κατονόμασε στην απολογία του ως τον άνθρωπο που τον έφερε σε επαφή με μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο 34χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της 30ης Τακτικής Ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ότι τον Αλβανό τού τον σύστησε γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, ενώ υπέδειξε και τον χώρο (μια αποθήκη στο Παγκράτι) όπου πήγαινε και προμηθευόταν τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πληρωμή του ήταν η εξασφάλιση της δόσης του, καθώς είναι χρήστης από 15 ετών. Ακόμη, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα τηλέφωνα προς τους επώνυμους τηςshow biz τα έκανε κατόπιν προτροπής του Αλβανού. «Νιώθει χαρά που συνελήφθη γιατί είναι η ελπίδα του να σωθεί από τα ναρκωτικά» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, ο οποίος μάλιστα υπέβαλλε αίτημα στην Ανακρίτρια προκειμένου ο 34χρονος να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς όπως υποστηρίζει ο εντολέας του πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό προσκόμισε στην ανακρίτρια και σχετικές γνωματεύσεις.

Σημειώνεται, ότι οι Αρχές αποδίδουν αρχηγικό ρόλο στον 34χρονο, ο οποίος όμως αρνήθηκε κάτι τέτοιο υποδεικνύοντας ως εγκέφαλο του κυκλώματος κοκαΐνης τον Αλβανό.

ΚΑΛΟΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΗΤΟΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ......ΠΕΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΘΕΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΚΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ.

ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ.......ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΗ


Αντιμέτωποι με τον τρόμο βρίσκονται σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι της Μεσσηνίας, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα η εγκληματικότητα στον νομό έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Στα χωριά και τις κωμοπόλεις της επαρχίας Πυλίας η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί με αποτέλεσμα η τοπική κοινωνία να αισθάνεται ανοχύρωτη απέναντι στους κακοποιούς.


Οι κάτοικοι δηλώνουν ανάστατοι, καθώς τα κρούσματα διαρρήξεων, ληστειών και κλοπών αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς και καταγγέλλουν ότι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή είναι ανύπαρκτη. Οπως υποστηρίζουν, οι ηλικιωμένοι κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους μόλις ο ήλιος δύσει, ενώ οι νεότεροι αναζητούν τρόπους για να προστατεύσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και τις περιουσίες τους.
Στο έλεος των ληστών η Μεσσηνία

Ενδεικτικό των διαστάσεων που έχει λάβει το πρόβλημα και του πόσο ανενόχλητοι δρουν οι κακοποιοί είναι πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό Ανδριανή, όταν κλέφτες μπήκαν σε σπίτι αφού πρώτα ξήλωσαν κεραμίδια από τη στέγη.

Οι κάτοικοι επιρρίπτουν ευθύνες στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας λέγοντας ότι με δική της ευθύνη έχουν μείνει «γυμνά» τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα, ότι δεν οργανώνονται μπλόκα για ελέγχους και επισημαίνουν ότι ιδιαίτερο πρόβλημα υφίσταται στην περιοχή που ελέγχεται από το αστυνομικό τμήμα Κορώνης, το οποίο λειτουργεί με σοβαρές ελλείψεις έμψυχου υλικού.

Η Κορώνη, η Λογγά, το Πεταλίδι, η Φοινικούντα, η Νέα Κορώνη, ο Αγιος Ανδρέας και η Μεθώνη είναι μερικά από τα δεκάδες χωριά που τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο των συμμοριών της Πυλίας.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης είχε στιγματίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου με ερώτησή του προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο ο κ. Θεόδωρος Μπρεδήμας, νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας.

Στην ερώτησή του ανέφερε αλλεπάλληλες ληστείες, αφαιρέσεις αγροτικών προϊόντων από την ύπαιθρο, τραυματισμούς και βασανισμό γερόντων, πυροβολισμούς σε χωριά και έκανε λόγο για κλονισμό του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Καμία, όμως, από τις αρμόδιες Αρχές δεν κινητοποιήθηκε.

Οι ντόπιοι επισημαίνουν ότι από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα τα κρούσματα έχουν αυξηθεί, ενώ ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Γιώργος Καραμπάτος, τονίζει ότι «πρόσθετο κόστος προκαλείται στις επιχειρήσεις από την εγκληματικότητα. Το κράτος δεν κάνει τίποτε για να μας προστατεύσει και οι πολίτες έχουν φτάσει ένα βήμα πριν από την οργάνωση δικών τους περιφρουρήσεων. Η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει από κοινού να βρουν μια λύση».

Απίστευτα περιστατικά
Ανενόχλητη η δράση των κακοποιών

Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία δρουν οι διαρρήκτες στην περιοχή είναι ένα περιστατικό που συνέβη χθες στο Καλό Νερό Μεσσηνίας.

Τρεις άνδρες έσπασαν το τζάμι σπιτιού και εισέβαλαν σε αυτό ενώ εντός της οικίας βρίσκονταν οι ενοικιαστές. Οι διαρρήκτες -οι οποίοι είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες- υπό την απειλή κυνηγετικών όπλων ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ενοικιαστών, απέσπασαν χρήματα, κοσμήματα, τρία κινητά τηλέφωνα και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άφωνη είχε μείνει η τοπική κοινωνία και τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τρεις νεαροί φορώντας κουκούλες και υπό την απειλή μαχαιριού είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 72χρονου συνταξιούχου και της 76χρονης συζύγου του στον Δήμο Αετού και τους ακινητοποίησαν δένοντάς τους τα χέρια με κολλητική ταινία.

Αφού έψαξαν το σπίτι, έκλεψαν 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ήταν ένα από τα δεκάδες παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν στην περιοχή και εξακολουθούν με αυξανόμενη συχνότητα μέχρι σήμερα.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Ροββά

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΟΒΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

ΜΝΗΜΗ........ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ???????ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΜΟΙ

ΗΛΙΣΤΑ ΤΟΥ.....ΣΙΝΤΛΕΡ??????Η ΚΡΥΦΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια
ώρα σβήνει τα χρέη εταιρειών και επιχειρηματιών - Κράτησαν
κρυφά τα ονόματα και απέσυραν τη ρύθμιση την τελευταία
στιγμή, ενώ ετοιμάζονται να την ξαναφέρουν «νόμιμα και ηθικά»...
ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ- ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 636
ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 551
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 950
ΟΣΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 383
EXPRESS SERVISE (Α.Ε.) ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 33
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 22,7
ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 20,6
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α.Ε. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 19
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΠΛΟΙΩΝ ΝΑΥΣΙ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 15
ΕΞΠΡΕΣ ΣΕΡΒΙΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΥΠ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 14,4
ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΚΑΡΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 13
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΗΛΙΑΚ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ 11
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ Α.Ε. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 9
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 9
HELLENIC QUALITY FOODS
ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 8,3
Δ.Ι. ΚΑΤΤΑΣ ΕΠΕ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 7,5
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΠΛΟΙΩΝ ΕΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 7
Σ. ΜΑΚΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 7
ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 6
SEX FORM A.E. ΠΤΩΧΕΥΣΗ 6,1
OSKAR SECURITY ΕΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 6
Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5,9
ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΣΜΩΝ ΣΥΝΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5,8
TVX HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 5,8
Α. ΠΑΣΧΟΣ - Κ. ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5,7
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΒΑΛ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 5,5
ΘΡΑΚΗ Α.Ε.
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 5,3
ΒΙΟΛΙΓΝΙΤ ΑΜΕΤΒΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 5,3
ΕΛ. ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5
ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ 5
ΝΑΥΕΠ ΕΠΕ ΕΠΙΣΚ. ΠΛΟΙΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5
PROTELCO UNITED CORPORATION
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ 5
ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΝ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ & ΤΟΥΡ/ΚΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 5
INTERSEC A.E. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,8
ΚΕΛΑΪΔΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Α.Ε. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 4,8
ΜΠΑΛΗΣ Α.Ε. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,7
ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 4,6
ΕΡΙΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,6
ΜΑΡΕΝΚΟ ΕΠΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,6
ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ SECURITY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,6
ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡ. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,5
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΣΕΠΕΠ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 4,5
Σ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΧΕΤ. ΑΓΜ 2623 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ 4,5
ΚΥΚΝΟΣ ΓΙΟΥΚΑ ΑΒΕΕ ΒΑΦΕΙΑ ΤΥΠΩΤΗΡΙΑ
ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 4,3
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΨΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2,8
ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 2,4
ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ 2,1
ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1,5
Σ.Κ.ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1,5
ΓΛΟΥ Α.Ε. ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 0,8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΗΤΣΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 0,8
ΑΛΝΤΕΜΑΡ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 0,8


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΕΖΑ TV
17-12-2010


Διαμαρτυρία της PIZZA FAN για το δημοσίευμα της εφημερίδας

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΙΖΝΑ........DRUNGS


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υπεύθυνοι των θεραπευτικών κοινοτήτων για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα της απεξάρτησης από τα ναρκωτικά.

Με ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του ’18 Άνω’, του ‘Αργώ’, και του επιστημονικού συμβουλίου του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, επισημαίνουν τα εξής:

‘Στο σημερινό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, όπου η ανασφάλεια και αβεβαιότητα είναι στην ημερήσια διάταξη για την πλειονότητα των πολιτών, εντείνεται ο κοινωνικός αποκλεισμός των πιο ευάλωτων ομάδων, παροξύνονται οι παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωση της χρήσης ουσιών, αλλά και δυσχεραίνεται η κοινωνική και εργασιακή ένταξη όσων επιτυγχάνουν την απεξάρτησή τους.

Επομένως, σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι φορείς θεραπείας χρειάζεται να ανταποκριθούν σε ιδιαίτερα πιεστικές ανάγκες κάτω από δυσμενείς συνθήκες, αφού πολύ συχνά δεν διαθέτουν επαρκείς πόρους και προσωπικό.

Αποτελεί επομένως τουλάχιστον παράδοξο, την ίδια στιγμή που οι κεντρικοί φορείς απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης στη χώρα μας καλούνται να συμβάλουν στην κατάρτιση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης και υφίστανται τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, το υπουργείο Υγείας να προωθεί, με νομοσχέδιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του (‘Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις’), ρύθμιση όχι μόνο για τη λειτουργία αλλά και την επιχορήγηση από το κράτος ιδιωτικών κέντρων απεξάρτησης.

Ιδιωτικές μονάδες

Η συγκεκριμένη διάταξη, του άρθρου 52, παρ. στ,΄ προβλέπει:

‘Την επιχορήγηση από πιστώσεις του Τακτικού προϋπολογισμού, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ή οποιαδήποτε πηγή εσόδων των Δημοσίων ή Ιδιωτικών Μονάδων για την αντιμετώπιση της εξάρτησης’.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγει η πόρτα για την περαιτέρω υπονόμευση του κεκτημένου της δημόσιας και δωρεάν θεραπείας για το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς δίνεται η δυνατότητα νομιμοποίησης και επέκτασης σε πληθώρα παράνομων ‘κέντρων απεξάρτησης’ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία εφαρμόζουν επικίνδυνες ή μη ενδεδειγμένες μεθόδους και συχνά κερδοσκοπούν εις βάρος των εξαρτημένων και των οικογενειών τους.

Πολλά από τα κέντρα αυτά έχουν επώνυμα καταγγελθεί ή βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη.

Ζητούμε την άμεση τροποποίηση της παρ. στ΄του άρ. 52 του νομοσχεδίου, με την απάλειψη της αναφοράς σε ‘Ιδιωτικές Μονάδες’, ώστε να διασφαλιστεί ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας των υπηρεσιών αντιμετώπισης της εξάρτησης που παρέχονται στη χώρα μας.

Η σημερινή παρέμβασή μας αφορά το κρισιμότερο ζήτημα που εγείρει το νομοσχέδιο, ενώ αναλυτικότερες προτάσεις μας θα κατατεθούν στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑΥΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΣΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.......

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ??????.......


Συμφωνία - σταθμό υπέγραψαν οι ηγέτες Ινδίας και Ρωσίας

Reuters, A.P., AFP

ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ. Συμφωνία-σταθμό για την από κοινού παραγωγή πολεμικών αεροσκαφών τύπου Στελθ υπέγραψαν οι ηγέτες της Ινδίας και της Ρωσίας, κατά την επίσημη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ στην Ινδία. Το 2010 ήταν η χρονιά κατά την οποία οι ηγέτες των μεγαλύτερων χωρών του κόσμου επισκέφθηκαν, ο ένας μετά τον άλλον, την Ινδία, σε αναζήτηση εμπορικής και στρατηγικής συνεργασίας.

Η ρωσοϊνδική συμφωνία αφορά τον σχεδιασμό και την παραγωγή 250-300 υπερηχητικών μαχητικών αεροσκαφών, μη ανιχνεύσιμων από τα ραντάρ, από την ινδική Hindustan Aeronautics και τη ρωσική Rosoboronexport. Κατά την υπογραφή της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν χρηματικά ποσά, αλλά θεωρείται ότι η αξία των αεροσκαφών κυμαίνεται στα 35 δισ. δολάρια. Παράλληλα, η ρωσική Rosatom ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 18 νέους πυρηνικούς αντιδραστήρες σε τρία σημεία της Ινδίας.

Η Ρωσία ήταν ο κύριος προμηθευτής όπλων της Ινδίας στον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από αρκετές χώρες της Δύσης. Τους τελευταίους έξι μήνες έχει επισκεφθεί την Ινδία ο Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον, ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί και ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν, συνοδευόμενοι από εκατοντάδες επιχειρηματίες και πολυάριθμους υπουργούς.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από τρία χρόνια ο Ινδός πρωθυπουργός Μανμοχάν Σιγκ είχε επιστρέψει από τη σύνοδο του G8 στη Γερμανία παραπονούμενος ότι η σημασία που δόθηκε στην Ινδία ήταν ελάχιστη και ότι η σύνοδος ήταν χάσιμο χρόνου. Τα πράγματα έχουν αλλάξει θεαματικά, καθώς η μία μεγάλη χώρα μετά την άλλη σπεύδει να υποστηρίξει την ένταξη της Ινδίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας. Την ώρα που πολλές μεγάλες οικονομίες του πλανήτη νοσούν, η οικονομία της Ινδίας έχει μέγεθος 1,3 τρισ. δολάρια και μεγεθύνεται με ρυθμούς περίπου 9% ετησίως.

ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΨΑΧΝΗ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΣΤΗ ΜΕΡΓΚΕΛ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.....ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ 21 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΗΛ.20ΔΙΣ.ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΑΛΑΓΑΝΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΝΟΙΣΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.

ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.........


Γαλλία, Γερμανία μπλοκάρουν Βουλγαρία και Ρουμανία στη συνθήκη Σέγκεν

Η Γαλλία και η Γερμανία ενημέρωσαν σήμερα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφασή τους να μπλοκάρουν την είσοδο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στη ζώνη εφαρμογής της συνθήκης του Σένγκεν, όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των δύο χωρών.

Η Ευρωπαία Επίτροπος για την Ασφάλεια Σεσίλια Μάλμστρομ έλαβε σήμερα μία επιστολή υπογεγραμμένη από τους υπουργούς Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας Μπρις Οτρφέ και Τόμας ντε Μεζιέρ στην οποία κρίνουν «πρώιμο» να επιτραπεί η είσοδος της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στη ζώνη εφαρμογής της συνθήκης του Σένγκεν το Μάρτιο του 2011, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Μισέλ Τσερκόνε.

Οι δύο υπουργοί επισημαίνουν στην επιστολή τους ότι οι δύο χώρες δεν έχουν δείξει στην ουσία ότι μάχονται κατά της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, διευκρίνισε ο Τσερκόνε.

Πάντως υπενθύμισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει την εξουσία να λάβει αποφάσεις σχετικά με αυτό τι θέμα. «Πρέπει να ληφθεί ομόφωνη (απόφαση) από όλα τα κράτη», υπογράμμισε.

Ειδικοί των κρατών μελών έχουν μεταβεί στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία και θα παρουσιάσουν μία έκθεση τον Ιανουάριο ώστε να επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να αποφασίσουν. «Η Επιτροπή δεν έχει εκφράσει άποψη γι' αυτή την έκθεση», δήλωσε ο Τσερκόνε.

Η θέση που υιοθέτησαν η Γαλλία και η Γερμανία σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ομοφωνία σχετικά με το θέμα και ότι η είσοδος της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στη ζώνη εφαρμογής της συνθήκης του Σένγκεν θα αναβληθεί.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΚΡΑΤΟΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΚ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΑΓΡΟΤΕΣ .....?????


Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων αγροτών μειώθηκε το 2010 κατά 4,3% σε σχέση με το 2009, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Eurostat, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση στην ευρωζώνη και δεύτερη μεγαλύτερη στην Ε.Ε. μετά τη Ρουμανία και τη Βρετανία (-8,2%). Η Ελλάδα είναι μία από τις 6 κοινοτικές χώρες, στις οποίες σημειώθηκε μείωση του εισοδήματος των αγροτών το 2010.

Στις άλλες 21 διαπιστώνεται αύξηση, με επικεφαλής τη Δανία (+54,8%). Ακολουθούν η Εσθονία (+48,8%), η Ιρλανδία (+39,1%), η Ολλανδία (+32%) και η Γαλλία (+31,4%).

Το πραγματικό εισόδημα των αγροτών στην Ευρώπη των 27 αυξήθηκε κατά 12,3% το 2010, ενώ το 2009 είχε σημειωθεί μείωση (-10,7%).

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙ ΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΛΛΕΣΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΓΚΟ.ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΥΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ........


Αγκυρα, Τουρκία
Η Τουρκία μετά το 2020 επιδιώκει να έχει αποκτήσει το δικό της μαχητικό αεροσκάφος που θα κατασκευάσει η ίδια ή σε συνεργασία με άλλη χώρα, ανέφερε την Πέμπτη ο υπουργός Άμυνας Βετζντί Γκιονούλ.

Κατά τη συνεδρίασή του την προηγούμενη ημέρα, ανώτατο αμυντικό συμβούλιο αποφάσισε ότι να αρχίσουν συνομιλίες με την Τουρκική Αεροπορική Βιομηχανία για το σχεδιασμό ενός μαχητικού και ενός εκπαιδευτικού αεροσκάφους που θα κατασκευαστεί με το 2020.

«Στην πράξη», ανέφερε ο υπουργός, «αυτό είναι μία απόφαση για την κατασκευή του πρώτου τουρκικού μαχητικού», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας, που θα αντικαταστήσει τα αμερικανικά F-4 και θα συνεργάζεται με τα F-16 και τα F-35 σε αερομαχίες.

Η Τουρκία ενδέχεται να συνεργαστεί για το μαχητικό με τη Νότιο Κορέα, αν και ο υπουργός δεν το θεωρεί πιθανό. Θα πρόκειται για «εντελώς εθνικό και πρωτότυπο αεροσκάφος», διευκρίνισε.

Όπως αναφέρει ακόμη η Hurriyet, το ευρωπαϊκό μαχητικό Eurofighter είναι πλέον εκτός των σχεδίων της Τουρκίας, που απέρριψε τη σχετική προσφορά για συμπαραγωγή 60 μαχητικών.

Ωστόσο, η Τουρκία δεν εγκαταλείπει την πρόθεση να αγοράσει 100 αμερικανικά μαχητικά πέμπτης γενιάς F-35 (Joint Strike Fighter) από το 2015. Μέχρι τότε θα αγοράσει άλλα 30 μαχητικά F-16 Block 50.

TI ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

ΕΞΑΡΣΕΙΣ?????


Ανησυχία στη Ρωσία για το αυξανόμενο έγκλημα
Η χώρα βυθίζεται στο έγκλημα, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου Βαλέρι Ζόρκιν.
Ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ρωσίας Βαλέρι Ζόρκιν κατήγγειλε σήμερα την εξάπλωση της εγκληματικότητας που φθάνει μέχρι τους θεσμούς εξουσίας και υπονομεύει τα θεμέλια του κράτους, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην Rossiiskaia Gazetta.
«Αυτό που σήμερα ανησυχεί περισσότερο τους ιθύνοντες και τους κοινούς πολίτες είναι η αυξανόμενη διάβρωση της ρωσικής κοινωνίας από την εγκληματικότητα», γράφει ο Βαλέρι Ζόρκιν κάνοντας την εκτίμηση ότι η συμμαχία της εξουσίας με την εγκληματικότητα, που απεικονίσθηκε στα πρόσφατα γεγονότα της Κουστσέφσκαγια, στη νότια Ρωσία, δεν είναι μεμονωμένο γεγονός.
Η σφαγή τον Νοέμβριο δώδεκα ανθρώπων στην Κουστσέφσκαγια αποκάλυψε ότι μία εγκληματική συμμορία τρομοκρατούσε επί χρόνια αυτήν τη μικρή πολιτεία με την κάλυψη των αρχών και της αστυνομίας.
«Αντίστοιχα γεγονότα έχουν συμβεί και αλλού», γράφει ο Βαλέρι Ζόρκιν αναφέροντας το Νοβοσιμπίρσκ, στη Σιβηρία, το Ενγκελς, στον Βόλγα, το Γκους-Χρουστσάλνι στην κεντρική Ρωσία.
«Η εγκληματικότητα υπονομεύει τις βάσεις του εύθραυστου δικαιϊκού μας συστήματος, της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής μας ζωής», επισημαίνει.
«Δεν έχουμε το δικαίωμα να αφήσουμε το κράτος μας να διαβρωθεί από την εγκληματικότητα. Στην περίπτωση αυτή, τα όνειρά μας για μία δημοκραιτκή κοινωνία και για ένα κράτος δικαίου θα θαφτούν...Σε μία τέτοια κοινωνία θα υπάρχουν θηρία, κυρίαρχοι της εγκληματικής ζούγκλας και 'υπάνθρωποι' που θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκονται στο έλεος των θηρίων».
«Θα έχουμε από τη μία πλευρά την επίθεση και την περιφρόνηση προς τους 'αποτυχημένους'... και από την άλλη πλευρά τον τρόμο και την οργή των εξαθλιωμένων, οι οποίοι, απελπισμένοι, ονειρεύονται μία δικτατορία και καθόλου μία δημοκρατία», καταλήγει.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΑΡΣΗ .ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ

SELF SERVICE?........


Κύπρος και Ισραήλ υπέγραψαν συμφωνία για τα θαλάσσια σύνοραΣυμφωνία καθορισμού των θαλάσσιων συνόρων τους υπέγραψαν σήμερα η Κύπρος και το Ισραήλ, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ώστε να διευκολύνουν τις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στη μεταξύ τους θαλάσσια περιοχή.

Η συμφωνία υπεγράφη στη Λευκωσία από τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, κ. Μάρκο Κυπριανού και τον ισραηλινό υπουργό Υποδομών, Uzi Landau.

Ανάλογες συμφωνίες έχει υπογράψει η Κύπρος με την Αίγυπτο και τον Λίβανο.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος έχει αδειοδοτήσει την αμερικανική Noble Energy ώστε να διεξάγει έρευνες σε μία έκταση 800.000 εκταρίων που συνορεύει με τα χωρικά ύδατα του Ισραήλ, περιοχή όπου ήδη έχουν εντοπιστεί γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Είναι ενδεικτικό ότι σε δύο πεδία εντός των ισραηλινών χωρικών υδάτων, τα Tamar και Dalit έχουν εντοπιστεί 5,5 τρισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, ποσότητα ικανή να καλύψει τις ανάγκες του Ισραήλ για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Τα αποθέματα δε ενός τρίτου πεδίου, του Leviathan, εκτιμώνται σε περίπου 16 τρισ. κυβικά μέτρα! Η Noble Energy συμμετέχει επίσης σε κοινοπραξία που διεξάγει έρευνες και θα εκμεταλλευτεί τα τρία παραπάνω ισραηλινά κοιτάσματα.

Συγκεκριμένα στοιχεία για ενδεχόμενα κοιτάσματα εντός της κυπριακής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης δεν υπάρχουν ακόμη, σύμφωνα με Κύπριους αξιωματούχους, καθώς οι έρευνες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ 50 ΓΕΝΕΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ .ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

ΘΑ ΚΛΑΙΣ.......??????


Την απάλειψη των όρων που θίγουν κυριαρχικά μας δικαιώματα από το Μνημόνιο Δανειακής Σύμβασης που έχουμε υπογράψει απαιτεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών με ανακοίνωσή του! Στο κείμενο που υπογράφει ο πρόεδρος Δημήτρης Παξινός αναγέρεται ότι «με το άρθρο 14 παρ.5 της σύμβασης η Ελλάδα παραιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας.Τέτοιος πρωτόγνωρος όρος δεν συναντάται ούτε στις αποικιοκρατικές συμβάσεις...Πρόκειται για όρο ο οποίος παραβιάζει τη θεμελιώδη αρχή σεβασμού της κυριαρχίας του κράτους,απειλέι ,θέτει σε κίνδυνο και προσβάλλει στον πυρήνα τους τα κυριαρχικά δικαιώματα,την ίδια την κυριαρχία και την υπόσταση της χώρας».

Το πιο φοβέρο σύμφωνα με τον ΔΣΑ είναι «ότι οι Δανειστές ,όλοι μαζί ή με συμφωνία όλων ,μπορούν να μεταβιβάσουν σε τρίτη χώρα τα δικαιώματά τους από τη Σύμβαση’! Ο ΔΣΑ, επισημαίνει με έμφαση ότι η δανειακή σύμβαση είναι έκνομη!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ?ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑ ΕΣΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?

ΤΟ ΛΑΒΑΡΟΜετά την πορεία προς την οικία του Αρχιεπισκόπου, ξεκίνησε πορεία προς τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελέημωνα στην οδό Αχαρνών για να εμποδιστεί η διεξαγωγή της συναυλίας μέσα στον ιερό ναό , που διοργάνωσε ο Αρχιεπίσκοπος κκ Ιερώνυμος και ο πρόεδρος του μεγάρου μουσικής Ιωάννης Μάνος.....

Κάποιοι έσπασαν την πορεία,και δυστυχώς ήτανε ρασοφόροι.....

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ........


Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Στο βίντεο με τα ίδια σας τα μάτια είδατε ότι απαγορεύουν στους Έλληνες και σε όσους φέρουν ελληνική σημαία να προχωρήσουνε από Σύνταγμα προς πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, προκειμένου να αποφύγουν τις διαμαρτυρίες τους.

Η λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν ηχούσε αναίτια έξω από την εκκλησία. Το ερώτημα το οποίο απευθύνουμε προς τους Έλληνες υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ, είναι αν θα συνεχίσουν να δέχονται εντολές από προδότες. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι διαλέξανε λάθος στρατόπεδο …οι Έλληνες είναι απέναντί τους. Τώρα καλά περνάνε αντιμετωπίζοντας γιαγιάκες και παππούδες.

Σε λίγο τους προειδοποιούμε ότι θα αντιμετωπίσουνε τις σθεναρές δυνάμεις αντίστασης των Ελλήνων.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΜΑΤ.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.... ELNEWS.GR

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ .... ΙΜΙΑ1996-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΜΟΥ ΓΕΝΙΘΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΕΙΡΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΛΑΒΑΡΑ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΑΡΣΗ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΚΡΥΨΗ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΛΟΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ?????.......


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ατόμου για ναρκωτικά

Βραδινές ώρες χθες (15-12-2010), Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, συνέλαβαν στον Νομό Καστοριάς, έναν αλλοδαπό άνδρα ηλικίας 39 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, σχετικά με την παράνομη δράση σπείρας Αλλοδαπών, πλησίον των Ελληνοαλβανικών συνόρων, ότι αυτοί διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης, στον Ελλαδικό χώρο, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατάφεραν, ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση - αναζητήσεις, να εντοπίσουν έναν εκ των δραστών, στο Δ.Δ. Οινόης του Δήμου Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Συγκεκριμένα, σε νομότυπη έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του 39χρονου αλλοδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε μαύρο ταξιδιωτικό σάκο, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 222 γραμμαρίων (5.222), η οποία ήταν χωρισμένη 10 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες.

Ο συλληφθείς, με την σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ. ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΝΔΟΜΗΧΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

VIVA E.E.?????


Δεν έχουν να φάνε ούτε από «τα έτοιμα» οι Ρουμάνοι

Το ποσοστό αυτό είναι κατά 20% υψηλότερο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, όταν περίπου το 40% του πληθυσμού δήλωνε ότι δεν θα ήταν σε θέση να ανταποκριθεί στις βασικές του υποχρεώσεις έστω και για ένα μήνα, αν έχανε τη δουλειά του.

Σε 21,77% έναντι 29,35% της προηγούμενης μέτρησης, ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να στηριχτούν για ένα μήνα στο “κομπόδεμά” τους.

Μόλις το 3,58% (από 7,45%) των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι μπόρεσε να αποταμιεύσει χρήματα μέσα στο 2010 και εκφράζει την εκτίμηση ότι αυτές θα επαρκούσαν για ένα διάστημα έξι μηνών.

Πολύ υψηλότερο έναντι του μέσου όρου καταγράφεται το ποσοστό των γυναικών που δήλωσαν ότι αδυνατούν να στηριχτούν στις αποταμιεύσεις τους για ένα μήνα (63,89%) και ξεπερνά το αντίστοιχο των ανδρών (49,71%).

Η έρευνα διεξήχθη σε ολόκληρη τη χώρα σε δείγμα 4.976 συμμετεχόντων μεταξύ 18 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου 2010.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΕΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙ ΓΕΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΝΗΘΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ BLOG ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η Ε.Ε. ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΙΖΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ?Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.


ΜΕΣΑ ΟΛΑ.....ΛΕΒΕΝΤΙΕΣ


Τροπολογία με την οποία κατοχυρώνεται η δυνατότητα διατύπωσης αντιρρήσεων, εκ μέρους αλλοδαπών που δικάζονται επί ποινή απελάσεως, είτε εκ μέρους των ιδίων, είτε μέσω πληρεξουσίου, κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Με την ίδια τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, να παρεμβαίνει σε δίκες ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ή των διοικητικών δικαστηρίων, όταν η προσβαλλόμενη πράξη αφορά την αναγνώριση αλλοδαπού ως πρόσφυγα, ή εν γένει, ως δικαιούχου κάθε άλλης μορφής διεθνούς προστασίας. Η παρέμβαση δεν ασκείται υπέρ συγκεκριμένου διαδίκου, αλλά αποσκοπεί στην ενημέρωση του δικαστηρίου σε ειδικές νομικές πτυχές του δικαίου του ασύλου, ή της εθνικής και διεθνούς ανθρωπιστικής συνεργασίας. Εξ άλλου,με άλλη τροπολογία ρυθμίζεται και το ζήτημα της αποζημίωσης των υπαλλήλων των φυλακών, για υπερωριακή απασχόλησή τους, τον Μάρτιο και τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Ανδρέας Μακρίδης

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΗ ΣΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ??????ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ?


Ύστερα από πιέσεις και αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του newsbeast.gr, ο υπουργός Οικονομικών απέσυρε και επισήμως τη διάταξη που προέβλεπε τη διαγραφή των οφειλών 24 δισ. ευρώ που έχουν χαρακτηριστεί ως ανεπίδεκτες εισπράξεως.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα συγκροτηθεί άμεσα ένας μηχανισμός διαγραφής χρεών. Στο νέο μηχανισμό την τελική διαγραφή θα αναλαμβάνει το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά την αξιολόγηση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών και τη δημοσιοποίηση των οφειλών στο διαδίκτυο.

«Θα έρχεται πλέον το Ελεγκτικό Συνέδριο να διαγράφει και όχι ο υπουργός. Ως τότε, το υπουργείο Οικονομικών θα δημοσιοποιήσει τη λίστα όλων ανεξαιρέτως των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο», δεσμεύτηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΑΥΤΑ ΤΑ 24 ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΕΜΕΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΤΩΝ 24 ΔΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΙΒΑΝΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΣ????........


Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετράει από χθες 156 βουλευτές.

Με μια αστραπιαία κίνηση, ο Γ. Παπανδρέου διέγραψε τον βουλευτή Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστο, αμέσως μόλις εκείνος καταψήφισε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο.
Η ανακοίνωση της διαγραφής -4η μέσα σε 14 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ- έγινε πριν ακόμη ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ενέργεια που δείχνει ότι στο Μαξίμου γνώριζαν από πριν την πρόθεσή του. Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός, ο οποίος πήγε και ψήφισε στη Βουλή, θέλησε με την απόφαση της διαγραφής να αποτρέψει τυχόν αρνητικές ψήφους από άλλους βουλευτές του κόμματός του σε άρθρα του νομοσχεδίου. Για αρκετούς, η διαγραφή Παπαχρήστου αποτέλεσε έκπληξη: αφενός επειδή ο μέχρι χθες βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν στο παρελθόν από τους ένθερμους υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου και αφετέρου, επειδή δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Η δήλωση
Με παραπομπή σε στίχους του Κ. Καβάφη ο Β. Παπαχρήστος άκουσε την ανακοίνωση της απόφασης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη διαγραφή του:

«Κι αν την πολιτική δεν μπορείς να την κάνεις όπως τη θες, τούτο προσπάθησε μόνον, μην την εξευτελίζεις..», ανέφερε στη δήλωσή του.

Ο κ. Παπαχρήστος, προερχόμενος από την Αριστερά, ήταν ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΥΠΕΞ, που παρά την προσωπική σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να εκτεθεί στη λαϊκή ψήφο.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ .ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ 4 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣΤΗΝ Ν.Δ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΑΣΤΕΤΟΝ......ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ


Ανακοινώθηκε από την Εισαγγελία του Σάλτσμπουργκ, ότι οι αυστριακές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες για την έκδοση του πρώην πρωθυπουργού της Κροατίας Ίβο Σαναντέρ. Μέχρι τότε, θα τελεί υπό κράτηση.

Ένας δικαστής στο Σάλτσμπουργκ έδωσε την εντολή της κράτησης του Σαναντέρ για 14 ημέρες, μέχρι την έκδοσή του. Ο διευθυντής της φυλακής του Σάλτσμπουργκ όπου κρατείται ο Σαναντέρ, ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Σαναντέρ που κατηγορείται για διαφθορά, συνελήφθη χθες σε προάστιο του Σάλτζμπουργκ.
Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Μπάρμπαρα Φέιχτινγκερ, ανακοίνωσε επίσημα πως "η διαδικασία της έκδοσης έχει ξεκινήσει".

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί σήμερα ενώπιον δικαστή και η αυστριακή δικαιοσύνη θα προτείνει μία απλουστευμένη διαδικασία έκδοσης.
Αν ο πρώην πρωθυπουργός της Κροατίας δεχθεί την διαδικασία, τότε θα επιστρέψει στην χώρα του σε λίγες ημέρες.

Οπως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Μίχαελ Σπίντελεγκερ, η υπόθεση "είναι στα χέρια της αυστριακής δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η αυστριακή αστυνομία εκτέλεσε χθες διεθνές ένταλμα σύλληψης της κροατικής δικαιοσύνης". Και πρόσθεσε "πιστεύω ότι ο Ίβο Σαναντέρ μάλλον θα εκδοθεί".

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Κροατίας Ίβο Γιοσίποβιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Jutarnji List τόνισε πως η μάχη κατά της διαφθοράς στην χώρα του έχει ξεκινήσει και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει. Και συμπλήρωσε πως παρότι ορισμένες δομές της εξουσίας, ανθίστανται ακόμα σε τέτοιες εκκαθαρίσεις "η μάχη κατά της διαφθοράς είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο".

Η πρωθυπουργός της Κροατίας Γιάντρανκα Κόσορ θα επισκεφθεί την Δευτέρα την Βιέννη, προκειμένου να συναντηθεί με τον Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ?ΑΜΕΛΗΤΕΑ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

ΝΟΜΠΕΛ.....?ΠΑΡΑΜΥΘΙ????

Ενα Νόμπελ «ράγισε» την εικόνα της Κίνας

Σε... πολεμικό κλίμα και με απουσία του βραβευθέντος, πραγματοποιήθηκε χθες στο Οσλο η απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον Κινέζο αντιφρονούντα

Ενα κενό κάθισμα και μια φωτογραφία συμβόλιζαν την εκκωφαντική απουσία του φυλακισμένου διανοούμενου, τον οποίο ανήμερα πέρυσι τα Χριστούγεννα το Πεκίνο καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών, ενώ η ηθοποιός Λιβ Ούλμαν διάβασε στους παρευρισκόμενους ένα από τα κείμενά του. Το βραβείο του αφιερώθηκε στους νεκρούς του κινήματος της Τιενανμέν, του οποίου υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία. Σε μια ακόμη συμβολική κίνηση, η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο συντάκτης της Χάρτας 08, του κειμένου που εξόργισε το Πεκίνο ζητώντας τον εκδημοκρατισμό της Κίνας, βρίσκεται έγκλειστος σε ένα κελί και αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Ουσιαστικά η Κίνα θεωρεί τον βραβευμένο πλέον με Νόμπελ Ειρήνης... εγκληματία και ένοχο για προσπάθεια ανατροπής της κρατικής εξουσίας.

Υπογραμμίζοντας ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν οικουμενικές αξίες, η επιτροπή των βραβείων αιτιολόγησε για μια ακόμη φορά την επιλογή της, καταγγέλλοντας την αντιμετώπιση των αντιφρονούντων στην Κίνα και αφήνοντας αιχμές για εκμετάλλευση της αυξανόμενης πολιτικής και οικονομικής επιρροής της στον κόσμο. Απόδειξη αυτής της επιρροής θεωρείται το γεγονός ότι σχεδόν το ένα τρίτο των χωρών που είχαν κληθεί να λάβουν μέρος στην απονομή, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Σαουδική Αραβία και το Ιράν, αποφάσισαν τελικά να απέχουν, καταγγέλλοντας μάλιστα το βραβείο ως «πολιτικοποιημένο».

Στον αντίποδα, ΗΠΑ, ευρωπαϊκές χώρες και Ινδία απηύθυναν έκκληση για εκδημοκρατισμό. Τις τελευταίες ημέρες κορυφώθηκαν οι κινεζικές αντιδράσεις για τη βράβευση του Σιαομπό, με ενίσχυση των μέτρων κατά των αντιφρονούντων, μεταξύ των οποίων και της συζύγου του Λιου Σία που βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό, διακοπές στη λειτουργία ξένων μέσων ενημέρωσης, ενώ τα εγχώρια ΜΜΕ καταγγέλλουν τη Δύση για «Δίκη της Κίνας». Δεν είναι τυχαίο ότι για εκατομμύρια συμπατριώτες του, ο Λιου Σιαομπό παραμένει ένας μεγάλος άγνωστος...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΕΝ ΑΤΜΕΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΥΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ..........ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΓΚΟΥΦΗΔΕΣ ΑΛΟΓΟΣΟΥΡΤΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ .

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΙΑΣ.......


Νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ αφικνείται στα Τίρανα


ΤΙΡΑΝΑ, Αλβανία -- Ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ Αλεξάντερ Αρβιζού αφίχθη στα Τίρανα την Πέμπτη (2 Δεκεμβρίου) για να αντικαταστήσει τον Τζον Γουίδερς, η τετραετής εντολή του οποίου έχει λήξει. Ο Αρβιζού, διπλωμάτης καριέρας, έχει δηλώσει ότι τα Τίρανα πρέπει να ενισχύσουν το κράτος δικαίου και να εγγυηθούν την ανεξαρτησία των θεσμών τους. (Balkan Web, VoA, Top Channel, Shekulli - 02/12/10)

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ?????


Μπερίσα: "Τα Τίρανα είναι κατά της ένωσης της Αλβανίας και του Κοσόβου"


Τα Τίρανα είναι κατά της ένωσης της Αλβανίας και του Κοσόβου, στο πλαίσιο μιας "Μεγάλης Αλβανίας", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική εφημερίδα "Tagesanzeiger".


Ο διαχωρισμός του Κοσόβου από τη Σερβία, χάραξε τα τελικά κρατικά σύνορα στα Βαλκάνια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπερίσα.

"Η πλειοψηφία των Αλβανών στην περιοχή είναι υπέρ της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ενωμένοι στο πλαίσιο της ΕΕ, γι΄ αυτό και δεν είναι αναγκαία καμιά αλλαγή συνόρων", υπογράμμισε.

Ο κ. Μπερίσα σημείωσε ακόμη ότι η ΠΓΔΜ θα πρέπει να συμπεριφέρεται στους Αλβανούς ως ισότιμους πολίτες της χώρας και αποκάλυψε ότι, σύντομα, θα επισκεφθεί τα Τίρανα ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς.

Όπως, μάλιστα, σημείωσε, η επίσκεψη αυτή θα είναι ένα σημάδι της βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών.

Αξίζει αν σημειωθεί πως πρόσφατη έρευνα είχε δείξει ότι η πλειοψηφία των Αλβανών, εντός της Αλβανίας, αλλά και στο Κόσοβο και την ΠΓΔΜ είναι υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου αλβανικού κράτους.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΑΦΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΛΙΓΟ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ


Πόσο λογικό και εθνικά θεμιτό είναι ακόμα και για μία Ελλάδα σε «γενική υποχώρηση» να δέχεται η κυβέρνηση την εν ψυχρώ παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης εντός των ελληνικών συνόρων για τμήματα του πληθυσμού της και να μην αντιδρά; Όταν η αυτοαποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» μίσθαρνο όργανο του τουρκικού προξενείου, ανοίγει γραφεία στις Βρυξέλλες και site (https://www.abttf.org/html/index.php?l=gr ) προώθησης των στόχων τους, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, πως πρέπει να αντιδράσει η συντεταγμένη ελληνική Πολιτεία;

Ενώπιον λοιπόν μιας καθαρής παραβίασης της Συνθήκης της Λωζάνης η οποία προσδιορίζει με σαφήνεια ότι ΔΕΝ υπάρχε τουρκική μειονότητα στην Δυτική Θράκη, παρά μόνον μουσουλμανική, βρίσκεται η Ελλάδα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Στο απίστευτο καταστατικό τους που εγκρίθηκε από γερμανικό δικαστήριο αναφέρεται και η ύπαρξη και άλλων μειονοτήτων στην Ελλάδα, όπως η ... αρβανίτικη, η βλάχικη, η μακεδονική και η εβραϊκή! Ας δούμε τι γράφουν οι ίδιοι οι πράκτορες της Άγκυρας σε εξτρεμιστικό μειονοτικό έντυπο:

"Στις 1 Δεκεμβρίου 2010 άνοιξε στις Βρυξέλλες το γραφείο εκπροσώπησης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF). Έτσι πλέον η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα έχει τη δυνατότητα να ακούγεται ανεμπόδιστα η φωνή της στις Βρυξέλλες.

Το Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης είχε αποφασίσει στις 19 Ιουνίου να ανοίξει στις Βρυξέλλες ένα γραφείο εκπροσώπησης, με στόχο την ενδυνάμωση του αγώνα που δίνει η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες. (...) Μετά την ολοκλήρωση των ετοιμασιών, στις 1 Δεκεμβρίου το γραφείο εκπροσώπησης της ABTTF στις Βρυξέλλες τέθηκε σε λειτουργία.Το γραφείο εκπροσώπησης της ABTTF βρίσκεται μόνο 400 μέτρα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (...)

Έτσι η ABTTF θα έχει την δυνατότητα άνετα να συναντάται με ευρωβουλευτές και αρμόδιους του Ευρωκοινοβουλίου και να παρέχει λεπτομερείς ενημερώσεις στο επίπεδο δραστηριοτήτων λόμπι. Αυτός ο οποίος θα εργαστεί στην εκπροσώπηση της ABTTF στις Βρυξέλλες είναι ο πολύ γνωστός στους διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου και των Βρυξελλών Τζαν Ιζμπούλ… Από το 2001 και εντεύθεν έχει εργαστεί ως ανταποκριτής του TRT και αργότερα του Habertürk στις Βρυξέλλες, και πλέον θα εργαστεί ως διευθυντής του γραφείου εκπροσώπησης της ABTTF στις Βρυξέλλες (σ.σ. πρόκειται για έναν από τους επκοινωνιακούς «κρίκους» που χρησιμοποιεί η ΜΙΤ).

Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της ABTTF Χαλίτ Χαμπιμπογλου δήλωσε : Μια νέα σελίδα άνοιξε για την ιστορία της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στις 1 Δεκεμβρίου 2010. 22 χρόνια μετά την ίδρυση της ABTTF, τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης θα μεταφερθούνε μέσω του γραφείου εκπροσώπησης, πάλι από την ABTTF, στις Βρυξέλλες. Έτσι η φωνή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης θα αρχίσει να ακούγεται απευθείας στις Βρυξέλλες. Αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια να ανακοινώνω αυτήν την είδηση σε όλη την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. Από τώρα και πέρα θα είμαστε πιο ισχυροί, και η φωνή μας θα ακούγεται πιο δυνατά.


Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Δημιούργησαν και τετράγλωσσο site όπου αναφέρεται στο καταστατικό τους:


"Το όνομα της Ομοσπονδίας είναι «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» και τα αρχικά της είναι «ΕΟΤΔΘ».

• Η Ομοσπονδία είναι καταγραμμένη στο Πρωτόκολλο (Μητρώο) των Συλλόγων του Ειρηνοδικείου Γκίσσεν της Γερμανίας.

• Η Έδρα της Ομοσπονδίας είναι το Γκίσσεν της Γερμανίας.


Άρθρο 2
Η Ιδιότητα, οι Σκοποί και οι Κύκλοι Εργασίας της Ομοσπονδίας
________________________________________

• Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης είναι:

α. Είναι μια πλουραλιστική, φιλελεύθερη και δημοκρατική οργάνωση μέσα στα νομικά πλαίσια της χώρας.

β. Διατελεί της εργασίες της σύμφωνα με τους γερμανικούς νόμους.

γ. Δουλεύει αδέσμευτη από τις πολιτικές παρατάξεις, κρατικές υπηρεσίες και κυβερνήσεις.

• Οι Στόχοι της ΕΟΤΔΘ:

α. Κάθε βοήθεια ως προς την αποτελεσματική λύση των προβλημάτων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και διατελέσεις εκδηλώσεων ως προς την προστασία των δικαιωμάτων των μελών της Ομοσπονδίας.

β. Αναζωπύρωση της οικονομικής και ηθικής αλληλεγγύης με τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης που ζούνε στην Γερμανία (π.χ. Ταμείο Κηδειών κτλ.). Προστασία του πολιτιστικού και θρησκευτικού χαρακτήρα της Μειονότητας και την διαφήμιση της σε ευρωπαϊκό και σε διεθνές επίπεδο με διάφορα μέσα όπως συνδιασκέψεις, συνέδρια, εκθέσεις και διάφορες επιστημονικές έρευνες πάνω σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

γ. Την πολλαπλή πληροφόρηση των μελών της Ομοσπονδίας περί των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας και αύξηση των πολιτισμικών τους γνώσεων μέσου διαφόρων σεμιναρίων και συνεδρίων.

δ. Την αύξηση της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών συλλόγων και των μελών της Ομοσπονδίας.

ε. Συνεισφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και συνεργασία με τις άλλες οργανώσεις και σωματεία.

ζ. Εργασίες περί της προστασίας και ανάπτυξης της πολιτισμικής ταυτότητας της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη.

η. Η συνεισφορά στην επίλυση των κοινωνικών, οικονομικών, νομικών, πολιτικών προβλημάτων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης σε ευρωπαϊκό και ελλαδικό χώρο.

• Η ΕΟΤΔΘ για την επίτευξη των στόχων της:

α. Μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε θυγατρικό σωματείο, ταμείο, βακούφι, συνεταιρισμό, ινστιτούτο, βιβλιοθήκη και παρόμοια οργάνωση.

β. Τα σωματεία και τα νομικά πρόσωπα που έχει οργανώσει, μπορεί να τους διατάξει υπό την εποπτεία και διατάξεις της Διοικητικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

γ. Μπορεί να εργαστεί μαζί με άλλους τουρκικές και ευρωπαϊκές οργανώσεις, διάφορους φορείς, με μειονοτικές οργανώσεις, με δημοκρατικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, με ΜΜΕ, με πανεπιστήμια, με πολιτικά κόμματα, συνδικάτα και θρησκευτικές οργανώσεις σε γερμανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο".

Και το «κερασάκι»: Οι «Τούρκοι» δεν είναι μόνοι τους ως μειονότητα, υποστηρίζουν. Έχουν και άλλες μειονότητες για παρέα στην Ελλάδα: Αρβανίτικη, Μακεδονική, Βλάχικη, Εβραϊκη! Τώρα, εδώ που τα λέμε, έχουν ξεχάσει τους Πακιστανούς, τους Αφγανούς, τους Μπαγκλαντεσιανούς, τους Νιγηριανούς και λοιπούς, οι οποίοι είναι όντως υπαρκτές μειονότητες που φτάνουν το 10% του πληθυσμού της χώρας (δεν πριλαμβάνονται Αλβανοί και λοιποί Ευρωπαίοι).

Αυτά από τους Τούρκους (προξενείο, ΜΙΤ, κλπ). Από τους Έλληνες (ΥΠΕΞ, υπουργείο Εσωτερικών, κλπ) υπάρχει κάποια αντίδραση ή θα αποδεχθούμε τν παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης και σε αυτό το κρίσιμο κομμάτι; Και βέβαια ένα ζητούμενο είναι το κατά πόσον υπήρξε παρέμβαση στο γερμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, σε ότι αφορά την απόφαση του Πρωτοδικείου του Γκέσεν να αναγνωρίσει αυτό το εξάμβλωμα που ακούσει στο όνομα «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης».

Μπορεί να είμαστε ρομαντικοί, αλλά περιμένουμε απαντήσεις. Εκτός και αν έχουν αποφασιστεί κάποια πράγματα στον «48ο γύρο διερευνητικών επαφών Ελλάδας και Τουρκίας» και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΟΝΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑ 10%ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΙΕΦΕΞΕ.

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ??????


Δεν είναι μόνο η Τουρκία, δυστυχώς, που αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία. Το τελευταίο διάστημα στο χορό των διεκδικήσεων εμφανίζεται πλέον επίσημα και η Αλβανία, η οποία φαίνεται να θέτει θέμα συνόρων με την Ελλάδα! Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του αλβανικού Τύπου, τα Τίρανα εμφανίζονται να μην αναγνωρίζουν την οροθετική γραμμή Ελλάδας - Αλβανίας και φέρονται να ετοιμάζονται για αποστολή αντιπροσώπου στην Αθήνα προκειμένου να προβάλει τις απαιτήσεις της χώρας του για παραχώρηση ελληνικού εδάφους!

Ακόμα, σύμφωνα με το επίσης πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας “Gazeta-Shqip”, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει παραλάβει ελληνικό έγγραφο με το ερώτημα εάν «Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με την Αλβανία»! Δηλαδή, με απλά λόγια και εφ' όσον φυσικά η πληροφορία είναι αληθής, εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να μη γνωρίζει εάν ισχύει ή όχι το εμπόλεμο στις σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας! Για το θέμα αυτό η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τη συγκεκριμένη πληροφορία τη διαρρέουν Αλβανοί διπλωμάτες, καθώς και ένας πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η Αλβανία, μέσω του ανωτάτου δικαστηρίου, ακύρωσε τη συμφωνία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (Α.Ο.Ζ.), την οποία Ελλάδα και Αλβανία υπέγραψαν από κοινού δύο μήνες πριν από τις ελληνικές κοινοβουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2009.

Στο εν λόγω κείμενο αναφέρεται ακόμα ότι τα Τίρανα φέρονται να ακυρώνουν και το αντίστοιχο πρωτόκολλο που αφορά στα χερσαία σύνορα μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας και ότι τα Τίρανα είναι αποφασισμένα να θέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδαφικά ζητήματα. Αν το δημοσίευμα ευσταθεί, τότε τα πράγματα είναι σίγουρα πάρα πολύ σοβαρά, αφού είναι πασιφανές πως στο παιχνίδι του καθορισμού των ΑΟΖ στο Ιόνιο εμπλέκονται και άλλοι «άμεσα ενδιαφερόμενοι», οι οποίοι αντιλαμβάνονται την Αλβανία τόσο ως βάση για τη στρατηγική περικύκλωση της χώρας μας όσο και ως ανάχωμα για την καταστρατήγηση του Δικαίου της Θαλάσσης, μιας και ό,τι συμβεί στο Ιόνιο ενδεχομένως να αποτελέσει πρόκριμα και νομικό προηγούμενο για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ας σημειωθεί ακόμα ότι το μηνιαίο περιοδικό «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ», σε ένα «προφητικό» δημοσίευμα στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2010 με τον τίτλο «Ελλάδα - Αλβανία: Για πόσο ακόμα τα Τίρανα θα παίζουν με τα νεύρα της Αθήνας», αποκαλύπτει έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου 2007, με το οποίο υπογραμμίζεται πως το «εμπόλεμο» με την Αλβανία ισχύει!

Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθούν ο αλβανικός εθνικιστικός φόρτος με τα ανθελληνικά αισθήματα που εκδηλώνονται με τις παραβιάσεις τάφων, τις δημόσιες επιθέσεις κατά του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, ακόμα και με μεμονωμένες έστω δολοφονίες Βορειοηπειρωτών, τότε αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα ότι χάνεται δυστυχώς η εμπιστοσύνη και διασαλεύεται η ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ δύο γειτονικών χωρών, που ο προορισμός τους είναι να βρίσκονται αιώνια η μία δίπλα στην άλλη.

ΝΤΙΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΜΕΝΟ.ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΕ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!


Σε εξέλιξη η καταστροφή 42 τόνων ναρκωτικών από τις φαβέλες του Ρίου


Οι αρχές της Βραζιλίας άρχισαν χθες να καταστρέφουν περί τους 42 τόνους ναρκωτικών που κατέσχεσαν στη μαζική επιχείρηση της αστυνομίας στις παραγκουπόλεις του Ρίου ντε Τζανέιρο.

Τα ναρκωτικά κάηκαν σε μια ατσάλινη υψικάμινο στη Βόλτα Ρεδόνδα, περίπου 130 χλμ. νοτιοδυτικά του Ρίου.

Η καταστροφή των ναρκωτικών θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί διότι η υψικάμινος, που ανήκει στη βιομηχανία CSN, χρησιμοποιείται παράλληλα και για να παραχθεί ατσάλι.

Τα κατασχεμένα ναρκωτικά είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος μαριχουάνα, ωστόσο βρέθηκαν επίσης μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και κρακ.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν στις φαβέλες Βίλα Κρουζέιρου και Κουμπλέξου ντε Αλεμάου στο βόρειο τμήμα της μεγαλούπολης και μεταφέρθηκαν υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο εργοστάσιο για να καταστραφούν.

Χθες, Τετάρτη, η αστυνομία ανακάλυψε άλλους δύο τόνους μαριχουάνας, ποσότητα που επίσης πρόκειται να καταστραφεί.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν πάνω από 20.000 άνδρες της αστυνομίας και του στρατού -επρόκειτο για τις μεγαλύτερες του είδους στην ιστορία του Ρίου, εν όψει του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2014 και των ολυμπιακών αγώνων του 2016, καθώς οι αρχές έχουν στόχο να πατάξουν τις συμμορίες οι οποίες δρουν στις φαβέλες πριν τις διεθνούς προβολής διοργανώσεις.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ???ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ......ΤΙ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ????ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ........ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ


ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ!
Η ελεεινή μεθόδευση του “καλύτερου φίλου” του ΓΑΠ!
Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ο Τριανταφυλόπουλος είναι ο καλύτερος φίλος του ΓΑΠ. Το πιο δημιουργικό δεκανίκι, το εργαλείο αντιπολιτευτικής προβοκάτσιας.
Όταν ο ΓΑΠ θέλει να ξεφορτωθεί κάποιον από την κυβέρνηση, τον αναλαμβάνει η “Ζούγκλα”. Έχουμε γράψει παραδείγματα. Τώρα όμως, το παιχνίδι χοντραίνει. Τα δύο απεχθέστερα όντα της Ελληνικής δημόσιας ζωής, ετοιμάζουν μία προβοκάτσια άνευ προηγουμένου με σκοπό την φίμωση και τον έλεγχο του διαδικτύου.
Έτσι εξηγείται και η …ανεξήγητη πονηριά της Ζούγκλας να λειτουργήσει “Blog” σε Ελληνικό ιστοτόπο, όταν η συκοφαντική δυσφήμιση στην Ελλάδα παρότι πλημμέλημα επιφέρει την άρση της ανωνυμίας!
Η μεθόδευση έχει ως εξής: Ο Πάγκαλος εγκαλεί την Ζούγκλα για τα ανώνυμα σχόλια εις βάρος του και ζητά τα στοιχεία των χρηστών… Προσέξτε, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ...
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ…
…Όπως ακριβώς θα συνέβαινε σε μία οποιαδήποτε εφημερίδα που θα δημοσίευε “ανώνυμη” επιστολή ή ανυπόγραφο άρθρο.
Γιατί το κάνει αυτό;
Μα γιατί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παριστάνοντας τον ήρωα, θα χρησιμοποιήσει το δεδικασμένο της απόφασης του πρωτοδικείου Πειραιά που δικαίωσε blogger παρότι είχε ταυτοποιηθεί. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!
Με αυτόν τον τρόπο, το δικαστήριο θα ακυρώσει την προηγούμενη απόφαση (ακυρώνοντας στην ουσία την γελοία υπερασπιστική γραμμή της Ζούγκλας), δημιουργώντας έτσι δεδικασμένο που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Δηλαδή, η προγενέστερη απόφαση που υιοθέτησε την Αμερικανικη νομοθεσία για την λειτουργία ιστοτόπων ελεύθερης συζήτησης θα δώσει την θέση της σε μία απόφαση που θα εξισώνει οποιονδήποτε διαχειρίζεται σελίδα ακόμα και στο blogspot με τη νομοθεσία περί τύπου!
Κοινώς, όποιος έχει ταυτοποιηθεί σαν διαχειριστής, με πρόσχημα τον ασύδοτο σχολιασμό θα διώκεται με το νόμο περί τύπου. Καταλαβαίνετε ότι οι εκβιαστές – Bloggers – δημοσιοκάφροι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο και θα διώκονται όσοι δίνουν το δικαίωμα ελεύθερου διαλόγου…
Αηδιαστική μεθόδευση που μόνο τα βρωμερά καθεστωτικά μυαλά και οι φίλοι τους θα μπορούσαν να πάρουν…
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΟΛΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΑΔΑΗ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΗ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΙΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ 1988-2000 ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΝΤΑ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΗΜΝΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΠΑΘΑΡΗ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΔΕΣ?????

ΠΑΛΙ ΜΑΝΝΑ..........????

META ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΚΟΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ Η Η ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΧΑΙΑ.ΠΑΛΛΙΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΧΟΧΕΙΡΟΒΟΤΑΝΟ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΡΧΩΝ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ,ΟΙ ΑΡΧΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΩΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΑΜ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΡΙΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΒΟΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΑΔΕΣ....ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΗ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.